Empanadillas
Empanadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, rodzynek, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Empanadillas, oraz Tunan i kozi ser Empanadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia duży arkusz cookie z folią lub gotowania pergamin papieru; lekko spray z gotowania sprayu.
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy. Wymieszać rodzynki, oliwki i kminek; zdjąć z ognia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 12x9 cali, w razie potrzeby przycinając krawędzie.
Pokrój na dwanaście 3-calowych kwadratów.
Umieść 1 łyżkę mieszanki kiełbasy na każdym placu ciasta. W małej misce, ubić jajko i wodę widelcem, aż dobrze wymieszane.
Mieszankę jajową pędzlem na krawędziach placków. Złożyć ciasto nad nadzieniem, aby uzyskać Trójkąty; nacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Miejsce na blasze. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ciasta i kiełbasy.
Szczotki wierzchołki trójkątów z mieszaniny jaj.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.