Empanadas wołowe z Chimichurri
Wołowina Empanadas z Chimichurri może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 243g tłuszczu, oraz w sumie 3536 kalorii. Na 8,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, mielony kminek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Soczewica, jarmuż i słodkie ziemniaki Empanadas z kremowym sosem Chimichurri, Beef Empañadas, oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, poblano, i czosnek i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj chuck, mielone chiles, kminek, i sól i gotować, mieszając, aby rozbić wołowiny od siebie, aż nie Różowy, o 5 protokół.
Dodaj pokruszone pomidory, ocet, rodzynki i oliwki i gotuj, aż większość płynu odparuje, o 3 protokół.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie do 1/8 cala. gruby. Z 3,5 cala. cutter, wyciąć jak najwięcej rund, jak to możliwe, rerolling i cięcia pozostałego ciasta. Łyżka skąpej łyżki. nadzienie do każdej rundy, złożyć ciasto na nadzienie, aby uzyskać półksiężyc, a następnie uszczelnić i oznaczyć krawędzie zębami widelca. Ubić jajko z 1 łyżką. wody i umyć blaty ciasta.
Ustaw empanadas na naoliwionych blach do pieczenia i piec do złotego koloru, o 20 protokół.
Podawać na ciepło z Chimichurri.
Chimichurri w robocie kuchennym, połączyć 1 szklankę każdej zapakowanej gałązki pietruszki i gałązki kolendry, 2/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 6 łyżek. ocet winny biały, 2 łyżki. świeże liście oregano, 4 ząbki czosnku, 1 łyżeczka. sól koszerna i 1/4 łyżeczki. czerwone płatki chile. Pulsuj, aż zioła i czosnek zostaną drobno posiekane.
Odstawić na co najmniej 1 godzinę.