Ellyn Goodrich ' s Alaskan Halibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve)

Ellyn Goodrich ' s Alaskan Halibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve)
Ellyn Goodrich 's Alaskan Halibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve) może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz marchew, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Alaskański halibut, łosoś i Rolada krabowa, Łosoś Gefilte Ryba, oraz Biała Terryna rybna z łososiem ikrą i koperkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 12-szklankową patelnię z margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój rybę na duże kawałki i umieść w misce robota kuchennego. Puls około 20 razy, nie puree, ale szlifować dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić w misce miksera elektrycznego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać olej na dużej patelni i podsmażyć cebulę na średnim ogniu, aż będzie miękka i przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Ochłoń.
6
Do mieszaniny ryb dodaj cebulę, jajka, 2 szklanki zimnej wody, mączkę z macą, sól, biały pieprz, cukier i sok z cytryny. Beat w mikserze elektrycznym ze średnią prędkością, za pomocą uchwytu łopatkowego, przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Dodać koperek i zetrzeć w marchewce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
8
Wlać mieszaninę do nasmarowanej patelni bundt. Wygładzić górę szpatułką i przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Umieść dużą patelnię wypełnioną wodą, która prawie się gotuje i znajduje się co najmniej w połowie boków patelni bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
10
Piec w piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, gdy środek będzie stały. Schłodzić przez 5 minut lub do czasu, aż pleśń będzie chłodna w dotyku. Użyj noża na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Umieść płaską płytę do serwowania na górze, a następnie odwróć, odwracając formę na talerz. Jeśli forma nie wyjdzie łatwo, wstrząśnij płytką. Powinieneś poczuć lub usłyszeć, że daje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
12
Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc. Pokroić jak torte, i służyć jako przystawka.
13
Udekorować natką pietruszki i pozostałym koperkiem, podawać z Czerwonym chrzanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
14
Linda Amster, ed, The New York Times Passover Cookbook.William Morrow and Co.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia16
Magazyn