Przepis Elk Wellington można zrobić w około 1 godzinę. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,79 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koncentratu pomidorowego, oliwy z oliwek, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łoś Bożonarodzeniowy, Ełk Parmezan, oraz Placek owczarka łosia.
Instrukcje
1
Na dużej patelni zrumienić filety z łosia na oleju z obu stron; odstawić. W małej misce połącz grzyby, pietruszkę i szczypiorek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Ełk
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy arkusz ciasta na 16 cali. kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Pokrój każdy na cztery 8 cali. kwadraty. Ułóż każdy kwadrat mieszanką grzybów i jednym filetem. Złóż ciasto na filet; uszczelnij szwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Umieść szew stroną do dołu na stojaku w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Ubij jajko i zimną wodę;posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W międzyczasie na sos podsmaż pieczarki i cebulę na maśle w rondelku do miękkości.
Posyp mąką; mieszaj, aż się zmiksuje. Stopniowo wmieszaj bulion, w razie potrzeby sos zrumieniający, koncentrat pomidorowy i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)