Double Chocolate Wegańskie Brownies
Przepis Double Chocolate Wegańskie Brownies może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 226 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 801 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kakao w proszku, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Double Chocolate Raw Wegańskie Brownies, Podwójne Czekoladowe Brownies, oraz Podwójne Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko nasmaruj 9×13-calową patelnię do pieczenia.
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól w średniej wielkości misce, dobrze mieszając, aby w pełni włączyć cocoa.In miska do mieszania, wymieszać razem cukier, olej, klon, napój z mleka kokosowego i wanilia. Złożyć suche składniki mieszając tylko kilka razy, aby włączyć bez nadmiernego mieszania. Jeśli zostaną jakieś małe grudki, to w porządku. Delikatnie złożyć w chipsy czekoladowe.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na przygotowanej patelni i piec przez 35 minut.
Niech brownies ostygnie całkowicie przed cięciem, aby uniknąć kruszenia.