Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix

Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 napojów? Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, pomidory, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Heirloom Tomato Bloody Mary Mix, Heirloom Tomato Bloody Mary, oraz Heirloom Tomato Bloody Mary.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory w holenderskim piekarniku, i zacieru z masher ziemniaków, aż grube. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż Skórki zwiędną i większość soków zostały uwolnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wciśnij pomidory przez cienki sitko z siatki drucianej do średniej miski, naciskając drewnianą łyżką, aby wycisnąć soki; wyrzuć ciała stałe. Powrót sok pomidorowy do holenderskiego pieca, i wymieszać w sosie Worcestershire i pozostałych składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, często mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
4
Wlać do 2 (1-qt.) słoiki; chill 2 do 4 godzin. Przechowywać w lodówce do 5 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia7
Magazyn