Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 napojów? Elizabeth ' s Heirloom Bloody Mary Mix może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, pomidory, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Heirloom Tomato Bloody Mary Mix, Heirloom Tomato Bloody Mary, oraz Heirloom Tomato Bloody Mary.
Instrukcje
Umieścić pomidory w holenderskim piekarniku, i zacieru z masher ziemniaków, aż grube. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż Skórki zwiędną i większość soków zostały uwolnione.
Wciśnij pomidory przez cienki sitko z siatki drucianej do średniej miski, naciskając drewnianą łyżką, aby wycisnąć soki; wyrzuć ciała stałe. Powrót sok pomidorowy do holenderskiego pieca, i wymieszać w sosie Worcestershire i pozostałych składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, często mieszając, 5 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Wlać do 2 (1-qt.) słoiki; chill 2 do 4 godzin. Przechowywać w lodówce do 5 dni.