Eleganckie Jajko Faszerowane
Eleganckie Nadziewane jajko może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 53 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Eleganckie Pikantne Nadziewane Piersi Z Kurczaka, Eleganckie Piersi Z Kurczaka Nadziewane Krabami, oraz Brokuły Eleganckie.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Natychmiast wyjmij garnek z ognia, przykryj go i odstaw na 10 minut. Odkryć garnek i niech jajka ostygną w wodzie.
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż. Wyłóż żółtka do miski. Ułóż białka na talerzu. Żółtka dobrze rozgnieść widelcem lub przecisnąć przez sito.
Żółtka połączyć ze śmietaną, majonezem, szczypiorkiem, chrzanem, octem, pieprzem i solą. Łyżką lub rurką nadzienie do jaj.
Zwiń każdy pasek łososia w ciasną cewkę. Ułóż te rozety łososia na żółtkach.
Posypać szczypiorkiem i podawać.