Elegancki Stroganow Wołowy

Elegancki Stroganow Wołowy
Elegancki Stroganow wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 22g tłuszczu i w sumie 469 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,71 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 56%. Spróbuj Eleganckie Klopsiki Stroganow, Beef Stroganoff-pierwotnie stworzony dla rosyjskiej rodziny Stroganowów przez francuskiego szefa kuchni, ten ulubieniec rodziny w moim domu, oraz Elegant Beef Blue dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wymieszaj stek i czerwone wino razem w misce; odstawić do marynowania na 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz mąkę, sól, paprykę i czarny pieprz razem w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Usuń stek z marynaty, rezerwując czerwone wino do późniejszego użycia; Dodaj stek do mieszanki mąki i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Czerwone WinoCzerwone Wino
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
StekStek
4
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj stek, cebulę i czosnek, aż stek się zrumieni, a cebula zmięknie i będzie przezroczysta, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszaj grzyby, bulion wołowy, wodę, zarezerwowaną marynatę z czerwonego wina, sos Worcestershire, płatki czerwonej papryki i musztardę w mieszance steków, aż będą dobrze wymieszane; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu, aż stek będzie bardzo miękki, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Bulion WołowyBulion Wołowy
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
Czerwone WinoCzerwone Wino
MusztardaMusztarda
StekStek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wymieszaj ser śmietankowy i śmietanę z mieszanką steków; gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
StekStek
7
Podawać na ugotowanym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzyby w puszkach pokrojone w plasterkigrzyby w puszkach pokrojone w plasterki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemakaron gotowany na gorącomakaron gotowany na gorąco791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 opakowanie (4 uncje) chłodzonych rogalików1 opakowanie (4 uncje) chłodzonych rogalików591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1małecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek z polędwicy, wbity do grubości 1/4 cala i pokrojony w paski 1 x 1 1/2 calastek z polędwicy, wbity do grubości 1/4 cala i pokrojony w paski 1 x 1 1/2 cala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 412 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogotowa musztarda żółtagotowa musztarda żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn