Elegancki i wesoły-pikantne francuskie ciasto oliwkowe, serowo-cebulowe
Przepis Szykowny i wesoły - pikantne francuskie ciasto z oliwkami, serem i cebulą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, gruyere, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Francuska cebula bakłażan i czerwona cebula ser " Burger, Oliwkowo-Cebulowy Chleb Serowy, oraz Tort śniadaniowy z cukinią i oliwą, po francusku.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.