Ekologiczna Zupa Miso Z Fasoli Adzuki

Ekologiczna Zupa Miso Z Fasoli Adzuki
Ekologiczna zupa Adzuki Bean Miso może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 174 kalorie, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka fasoli adzuki, duża marchewka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło tę zupę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciastka z sezamem i fasolą adzuki z sosem Miso, Zupa Fasolowa Adzuki, oraz Zupa Fasolowa Z Soczewicy Grzybowej Adzuki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn