Eklairs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, czekoladowy ganache, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Eklery, Eklery, oraz Eklery.
Instrukcje
1
Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. Używając ołówka i linijki, lekko zaznacz osiemnaście prostokątów o wymiarach 1 na 5 cali jako szablony do orurowania eklerów. Dopasuj torebkę do ciasta z okrągłą końcówką o średnicy (1/2 lub 5/8 cala).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Używając drewnianej łyżki, mieszaj mąkę i energicznie mieszaj na małym ogniu, aż ciasto będzie bardzo grube i odciągnie się od boków patelni, około 3 minut. Część wilgoci powinna odparować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść ciasto do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości przez 1 minutę, a następnie rozpocząć dodawanie jaj, po jednym na raz. Zatrzymać i zeskrobać po bokach miski w razie potrzeby. Po dodaniu wszystkich jaj, zwiększ prędkość do wysokiej prędkości i beat przez 1 minutę, aby dodać trochę dodatkowego powietrza do budowy struktury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Część ciasta przełożyć do woreczka. Ostrożnie wyrabiaj wysokie paski ciasta, aby pasowały do szablonów. Paski powinny mieć wysokość około 3/4 cala, aby odpowiednio wzrosły. Gdy wszystkie są orurowane, umyj każdą eklerkę myciem jajecznym za pomocą szczotki do ciast. Delikatnie posmaruj tył widelca wzdłuż każdej eklerki, aby rowki na całej ich długości. To pomaga im piec równomiernie. Możesz zeskrobać i ponownie usunąć wszelkie błędy, ale nie będą one równie dobrze rosnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Piec ciasto przez 15 minut bez przeszkadzania. Wyłącz piekarnik i pozostaw eklerki w środku, aż będą rumiane i poczują się lekkie i puste, od 20 do 25 minut dłużej. Natychmiast przebić każdy koniec eklerów dużym końcem pałeczki, aby uwolnić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieść eklerki do stojaków drucianych i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
8
Aby zakończyć eklerki, dopasuj torebkę ciasta z okrągłą końcówką o średnicy 1/4 cala i napełnij każdą kremem z ciasta, który został ubijany gładko. Ostrożnie napełnij eklerki kremem do ciast, wlewając go do otworu na końcu, nie pozwalając mu się wyciekać, ale upewniając się, że w całym eklerce jest krem do ciast.
Rozgrzać ganache, aż płyną łatwo. Możesz dodać do niego ciepłą wodę, aby ją rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Wlać ganache do płytkiej miski. Zanurz górę każdego wypełnionego eklera w ciepłym ganache, pozwalając nadmiar kapać. Gotowe eklery ustawić na stojakach z drutu do wyschnięcia. Gdy ganache wyschnie, natychmiast podawaj eklerki lub przechowuj w lodówce do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wlać mleko do średniego garnka. Użyj ostrego noża, aby przeciąć ziarno wanilii wzdłuż i zeskrobać nasiona do mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina Wieprzowa
2
Fasolę też włóż do mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Podgrzać mleko, aż prawie się zagotuje (bąbelki zaczną tworzyć się na krawędziach). Przykryj i pozostaw strome przez 1 godzinę, jeśli czas na to pozwala, w przeciwnym razie postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
W średniej misce, ubić razem żółtka, cukier, i skrobia kukurydziana, aż będzie gładka. Ustaw miskę na ręczniku kuchennym lub powierzchni niepoślizgowej i ubijaj jajka, wlewając do nich około 1/2 szklanki gorącego mleka, aby temperować. Stopniowo wlać resztę mleka, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać zawartość miski do patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Gotować, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do powolnego wrzenia, około 2 minut. Natychmiast przecedzić ciasto przez sito o drobnych oczkach do czystego pojemnika. Wyrzucić fasolę wanilii lub umyć i ponownie użyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Niech krem ciasto ostygnie do temperatury pokojowej, 10 minut, a następnie ubij na maśle. Chcesz, aby masło zostało włączone bez stopienia.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Przykryj krem z ciasta folią, naciskając go bezpośrednio na powierzchnię kremu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 1 godzinę i do 3 dni.Do kremu z ciasta czekoladowego: Ciepłe 2 łyżki Ganache czekoladowego na każdą 1 szklankę kremu z ciasta. Mieszać je razem, aż włączone. Przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Połącz czekoladę z cukrem pudrem w żaroodpornej misce. W rondlu na średnim ogniu, doprowadzić krem do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Gorącą śmietanę polać czekoladą i mieszać, aż cukier się rozpuści. Zagnieżdżcie miskę na patelni gotującej się wody, aby zrobić bain-marie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Gorący ganasz wlać przez sito o drobnych oczkach do czystej żaroodpornej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Natychmiast zużyć ganache lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 2 tygodni. Ganache nie zamarza dobrze.Uwaga: gdy ganache jest schłodzony, szybko twardnieje do postaci stałej. Aby podgrzać ganache do nalewania lub rozprowadzania, zgarniaj do miski bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej na wysokości przez 1 minutę. Następnie, kuchenka mikrofalowa na 50 procent mocy przez 10-sekundowe interwały, mieszając między nimi, aż ganache osiągnie pożądaną konsystencję. Zwykle musisz dodać 1 lub 2 łyżki gorącej wody, aby poluzować zimny ganache. Aby uzyskać błyszczący połysk, musi wrócić do miksera w celu pobicia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego