Egg & Chorizo Bolillo
Egg & Chorizo Bolillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 224 kalorie, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bolillos, meksykańskie chorizo, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dzieci w kuchni: Meksykańskie bułeczki czosnkowo-Oregano Bolillo, Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-chrupiące ziemniaki z perłową cebulą i całym czosnkiem, oraz Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chorizo na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu; odcedzić.
Powrót chorizo na patelnię; mieszać w jajkach. Gotować 2 min. lub tylko do momentu złożenia jaj, mieszając od czasu do czasu.
Napełnij bułki mieszanką jajeczną i pojedynczymi.
Przeciąć każdą kanapkę na pół.