Easy Sangría Slush

Easy Sangría Slush
Easy Sangría Slush to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok ananasowy, zinfandel, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sangria Slush, Easy Bourbon Slush, oraz Easy Citrus Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w szklance o pojemności 4 szklanek.
2
Wlać równomiernie do tacki na kostki lodu. Zamrozić na noc lub aż do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Dodaj mrożone kostki soku do malaksera; proces 30 sekund lub do grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
4
Dodaj koncentrat lemoniady i wodę gazowaną; proces 1 minutę lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Koncentrat LemoniadyCzęściowo Koncentrat Lemoniady
Woda GazowanaWoda Gazowana
5
Wlać do dzbanka do podania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn