Easy Pomarańczowa Glazura Żurawinowa

Łatwa pomarańczowa glazura żurawinowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 55 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Mieszanka galaretki sos żurawinowy, brązowy cukier, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Z Polewą Maślaną Pomarańczową, oraz Wilgotny Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Z Pomarańczową Glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszać sok pomarańczowy, brązowy cukier i sos żurawinowy, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, kropla w Lasku cynamonu, i zmniejszyć ogień do gotować. Gotować, często mieszając, aż sos żurawinowy stopi się, a glazura jest gorąca i bulgotanie, o 10 protokół.
Sposób użycia: Posmaruj glazurę na pieczonym indyku w ciągu ostatnich 45 minut gotowania. Powrót indyka do piekarnika i piec przez 10 do 15 minut, aby ustawić glazury. Powtórz jeszcze kilka razy przed końcem czasu gotowania.