Easy Peach Crisp I
Easy Peach Crisp mogę być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Mieszanka ciasta mix, margaryna, brzoskwinie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 435 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Peach Crisp, Easy Peach Crisp, oraz Easy Peach Crisp I.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać brzoskwinie w puszkach do patelni o wymiarach 9x13 cali; upewnij się, że soki pokrywają brzoskwinie, jeśli nie, dodaj niewielką ilość wody, aby pokryć owoce.
Brzoskwinie wymieszać z 1/2 szklanki cukru i posypać cynamonem do smaku.
Suche ciasto wymieszać równomiernie na wierzchu mieszanki brzoskwini. Poke otwory w mieszance ciasto, aby umożliwić sok przez.
Pokrój patyczek margaryny na małe klepnięcia, umieszczając losowo na górze.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki cukru i lekką odrobiną cynamonu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż mieszanina soku jest bąbelkowa, a wierzch ciasta mix polewa jest chrupiący i złoty brąz.