Easy Peach Cobbler
Łatwy placek brzoskwiniowy jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1270 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Spróbuj Easy Peach Cobbler, Easy Peach Cobbler, oraz So-Easy Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W jednym ćwiartce do pieczenia naczynia lub 9 calowy kwadratowy patelni, śmietana razem cukier i masło.
Wymieszać z mąką i mlekiem na gładką masę.
Na wierzch wlać brzoskwinie i ich sok.
Piec 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.