Easy Mini Chicken Pot Pie z ciastem francuskim
Przepis Easy Mini Chicken Pot Pie z ciastem francuskim można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. To danie główne ma 755 kalorii, 30g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Mieszanka gotowanego pieczonego mięsa z kurczaka, węgierska papryka, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Mini owocowe ciasto francuskie z cytrynową glazurą, oraz Lemon Malina Mini Ciasto Francuskie Tarty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla Góry kratki ciasto francuskie, pokroić każde ciasto francuskie w paski, aby pokryć talerze ciasto, patelni lub mini crocks (mogą być wykonane w każdym z nich), i zrobić w dwie kraty. W przypadku okrągłego blatu, wyciąć okrągłym nożem (w zależności od rozmiaru używanej patelni) wystarczająco dużym, aby pokryć patelnię.
Umyć jajkiem i piec @ ok. 405-f stopni, aż zbrązowieje.
Do dużej miski dodaj krem z rosołu i krem z selera.
Dodaj śmietanę i węgierską paprykę do smaku.
Wymieszać z mrożonymi warzywami.
Dodać pieczonego kurczaka i wymieszać.
Wlać do dwóch talerzy ciasta, 9 " x13 " patelni lub do mini crocks. Gotować do ogrzania na ok. 350-f stopni, o 30 minut lub do gotowane przez.
Gdy to zrobisz, dodaj schłodzone ciasto francuskie na wierzch i podawaj.