Easy Holiday Ribbon Bowl
Ten przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, żelatynę o Smaku limonkowym, żelatynę o Smaku Truskawkowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Holiday Ribbon Loaf, Holiday Ribbon Mold, oraz Świąteczna Wstążka Żelatyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 3/4 szklanki wrzącej wody do mieszania żelatyny wapiennej w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj lód; mieszaj, aż żelatyna lekko zgęstnieje.
Usunąć nierozpuszczony lód.
Wlać żelatynę do 1-do 1-1/2-qt. miska. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Dodać pozostałą wrzącą wodę do mieszanki żelatyny truskawkowej w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać 2/3 chłodnego ubijaka; mieszać trzepaczką, aż chłodny Ubijak się stopi i mieszaninę wymieszać. Przechowywać w lodówce pozostały Cool WHIP do późniejszego użycia. Ostrożnie łyżka mieszanki żelatyny truskawkowej na warstwie wapna.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu. Na wierzchu pozostały chłodny bicz tuż przed podaniem.