Easy Deviled Eggs

Easy Deviled Eggs
Easy Deviled Eggs jest bez glutenu, bez nabiału, przyjazny dla fodmap i wegetariański hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, paprykę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-Hinduskie jajka Deviled mają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Easy Deviled Eggs & Ham, oraz Easy Deviled Eggs podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić na pół wzdłuż; usunąć żółtka i odstawić białka. W małej misce rozgnieść żółtka widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać majonez, cukier, ocet, musztardę i sól; dobrze wymieszać. Rzeczy lub rurki do białek jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
3
Posypać papryką. Przechowywać w lodówce do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn