Easy Chocolate-Dipped Peanut Butter Cookies
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 169 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, jajko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Masło orzechowe, cukier i jajko wymieszać. Przechowywać w lodówce 30 min.
Roll masło orzechowe mieszaniny na 18 kulek.
Umieścić, 3 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Spłaszczyć każdą piłkę, w krzyżowy wzór, z widelcem.
Piec 18 do 20 min. lub aż lekko zbrązowieje. Schłodzić na blasze 5 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Przykryj blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ciasteczka częściowo zanurzyć w czekoladzie; delikatnie otrząsnąć nadmiar czekolady. Zanurz ciasteczka w orzechach; umieść na przygotowanej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce, aż czekolada będzie twarde.