Easy Chocolate Chip Coffee Cake
Easy Chocolate Chip Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Czekoladowo-Kawowe, Ciasto Czekoladowo-Kawowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Kawowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce.
Beat masło i serek w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane, o 30 sekund. Ubić w 1 1/4 szklanki cukru i ekstraktu z wanilii, aż mieszanina będzie lekka i puszysta.
Dodawać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku zmiksować z masłem przed dodaniem następnego.
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia. Złożyć w czekoladowe chipsy; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Wymieszać pekany, 1/4 szklanki cukru, i cynamon w małej misce; posypać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 50 do 55 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do ostygnięcia na stojaku z drutu.