Dżem Z Zamrażarki Jabłkowej

Apple Freezer Jam może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 100 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka czystych słoików i pokrywek do konserw, pektyny owocowe, jabłka galan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sweet ' N Tart Apple Freezer Jam, 30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® Apple Freezer Jelly, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać jabłka, cukier, cynamon i imbir; wrzucić do herbu. Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Umieść jabłka i zebrane soki w dużym garnku i wymieszaj z pektyną.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium i gotować dżem, aż zgęstnieje i jabłka zmiękną, o 10 protokół.
Użyj chochli, aby przenieść dżem do czystych słoików, pozostawiając około 1/2 cala miejsca na górze każdego słoika.
Umieść pokrywki na górze i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej (co najmniej 2 godziny), przed zamrożeniem. Przed użyciem rozmrozić dżem w lodówce.