Dżem pomidorowy i olej-koper włoski

Dżem pomidorowy i olej-koper włoski
Dżem pomidorowy i olej-koper włoski może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory domowe, koper włoski, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Flądra gotowana w sosie koperkowo-pomidorowym, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Słodko-pikantny dżem pomidorowy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn