Długo gotowane Collards z syropem trzcinowym
Przepis długo gotowane Collards z syropem trzcinowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 91 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól, ocet jabłkowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym, Brokuły długo gotowane z maślanką, oraz Zaklinacz: długo gotowane brokuły Alice Waters.
Instrukcje
Cebulę, czosnek i posiekany boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 minut lub do miękkości.
Dodać 4 szklanki wody i 5 kolejnych składników( przez sól); doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawaj zielenie. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć; gotować 1 godzinę lub aż bardzo miękkie.
Podawać z octem pieprzowym, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.