Długo gotowane Collards z syropem trzcinowym
Długo gotowane Collards z syropem trzcinowym
Przepis długo gotowane Collards z syropem trzcinowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 91 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól, ocet jabłkowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina duszona z wolno gotowanymi kapustami, kaszą i sosem pomidorowym, Brokuły długo gotowane z maślanką, oraz Zaklinacz: długo gotowane brokuły Alice Waters.