Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z cytryną, kaparami i posiekaną rukolą
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 215 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cytrynę, kapary, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiące kotlety wieprzowe z kaparami, cytryną, rukolą i posiekanymi jajkami, Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z brązowym masłem Salsa Verde, oraz Kolacja: ciepła sałatka z kurczaka z rukolą, kaparami i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Wszystkie plastry wieprzowiny doprawiamy solą i pieprzem. Ustaw dwie duże patelnie na średnim ogniu i wlej do każdej dwie łyżki oleju. Kiedy mieni się, Dodaj sześć plastrów wieprzowiny do każdego. Gotować, aż plastry są rumiane na dnie, jeden do dwóch minut. Flip, i brązowy po drugiej stronie, kolejny jeden do dwóch minut.
Ugotowane plastry wieprzowiny przełożyć na ciepły półmisek. Wyłącz ogrzewanie na obu patelniach.
Po około 30 sekundach włącz ciepło na średnie dla jednej z patelni.
Wlać pozostałe dwie łyżki oleju. Gdy mieni się, dodać pietruszkę, skórkę z cytryny, kapary, i czosnek. Wymieszać drewnianą łyżką, usuwając wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotuj, aż wszystko będzie bardzo pachnące, około jednej minuty.
Polać sosem na plastry wieprzowiny na półmisku.
Dodać garść posiekanej rukoli.
Wieprzowinę podawać z cytrynowymi klinami.