Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z cytryną, kaparami i posiekaną rukolą

Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z cytryną, kaparami i posiekaną rukolą
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 215 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cytrynę, kapary, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiące kotlety wieprzowe z kaparami, cytryną, rukolą i posiekanymi jajkami, Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z brązowym masłem Salsa Verde, oraz Kolacja: ciepła sałatka z kurczaka z rukolą, kaparami i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Wszystkie plastry wieprzowiny doprawiamy solą i pieprzem. Ustaw dwie duże patelnie na średnim ogniu i wlej do każdej dwie łyżki oleju. Kiedy mieni się, Dodaj sześć plastrów wieprzowiny do każdego. Gotować, aż plastry są rumiane na dnie, jeden do dwóch minut. Flip, i brązowy po drugiej stronie, kolejny jeden do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Ugotowane plastry wieprzowiny przełożyć na ciepły półmisek. Wyłącz ogrzewanie na obu patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
3
Po około 30 sekundach włącz ciepło na średnie dla jednej z patelni.
4
Wlać pozostałe dwie łyżki oleju. Gdy mieni się, dodać pietruszkę, skórkę z cytryny, kapary, i czosnek. Wymieszać drewnianą łyżką, usuwając wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotuj, aż wszystko będzie bardzo pachnące, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Polać sosem na plastry wieprzowiny na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Dodać garść posiekanej rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
7
Wieprzowinę podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn