Dziś Kolacja: Prowansalska Zupa Z Jajek Sadzonych

Dziś Kolacja: Prowansalska Zupa Z Jajek Sadzonych
Dziś Kolacja: prowansalska zupa z jajek sadzonych jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, bagietkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do Jesień. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: prowansalska zupa pomidorowa z Chèvre, Kolacja dziś wieczorem: kurczak zapiekany prowansalski z rozmarynem i czosnkiem, oraz Dziś Kolacja: Kurczak Smażony Na Sucho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wywar wymieszać na wolnym ogniu w garnku do zupy, dodać czosnek i szałwię. Gotować na wolnym ogniu przez około pięć minut, a następnie sprawdzić, czy nie ma przypraw. Sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek na patelni i smażyć jajka delikatnie, aż biały jest ustawiony, ale żółtko jest jeszcze trochę ciekły. Obficie doprawić solą i pieprzem. Jajka można smażyć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj szpinak do bulionu i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkową minutę. Chochla do płytkich misek, unieść kawałki bagietki, a na wierzchu każdej z sadzonym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn