Dziś Kolacja: polędwiczka wieprzowa A La Mexicana
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kolacja dziś wieczorem: polędwiczki wieprzowe à La Mexicana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, epazote gałązki lub, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową, Kolacja: stek smażony a La Mexicana, oraz Dziś Kolacja: polędwiczki wieprzowe faszerowane Jacques Pepin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczone papryki na otwartym płomieniu stovetop lub brojlerów, obracając aż poczerniały na całym.
Przenieść do miski i przykryć ręcznikiem kuchennym, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać zaczernione skórki i spłukać pod chłodną wodą, aby usunąć nasiona. Pokroić w cienkie paski.
W międzyczasie obficie posolić kawałki polędwicy.
Rozgrzać olej do prawie palenia, następnie dodać wieprzowinę i podsmażyć na średnim ogniu, aż rumiane na całym.
Wyjąć wieprzowinę, pozostawiając olej na patelni.
Dodać pokrojoną cebulę i gotować 4-5 minut na średnim ogniu, aż złoty, ale nadal chrupiące, następnie dodać czosnek i paski poblano i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj pomidory, bulion lub wodę z Worcestershire, i epazote, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, 4-5 minut, a następnie dodać mięso i kolendrę, jeśli używasz. Dusić, aż wieprzowina jest gotowane przez. Doprawić solą do smaku.