Dziś Kolacja: Pieczony Sos Pomidorowy Z Kopru Włoskiego
Kolacja dziś wieczorem: pieczony koper włoski sos pomidorowy może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 739 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 106 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory w puszkach, krótki makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: Pikantny pieczony SOS pomidorowo-pieprzowy, Kolacja: makaron z pieczonym bakłażanem i pomidorem, oraz Kolacja: zupa z pieczonych pomidorów i bakłażanów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Połączyć koper włoski, cebula, czosnek, olej, płatki chili, nasiona kopru włoskiego, sól, i pieprz w naczyniu do pieczenia i pieczenia, podrzucając raz lub dwa razy podczas gotowania, przez 15 minut.
W międzyczasie, przynieść garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Zarezerwuj trochę wody do gotowania makaronu.
Po 15 minutach pieczenia wymieszaj zmiażdżone pomidory, dobrze łącząc. Piecz jeszcze 5 do 10 minut, aż koper włoski będzie miękki i zacznie brązowieć.
Odcedzić makaron i wymieszać z prażonymi warzywami i parmezanem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aż sos się poluzuje i pokryje makaron.