Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem

Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem
Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bakłażana, oliwy z oliwek, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść bakłażana i niech gotować przez około 45 protokół, lub aż bardzo, bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Wyjąć, pokroić na pół, a następnie wyjąć wnętrzności i rozerwać kilkoma widelcami.
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać olej, a gdy ciepły, dodać czosnek. Gotować przez kilka minut, aż miękkie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Włącz ogień do medium, i dodać bakłażan, anchois, i kapary na patelni. Mieszać do ogrzania. Następnie wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Gotować, aż płyn zgęstnieje do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Odcedzić, a następnie dodać go do patelni z sosem. Wymieszać, aż będzie pokryta, a następnie podawać. Doprawić czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn