Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem

Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem
Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bakłażana, oliwy z oliwek, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść bakłażana i niech gotować przez około 45 protokół, lub aż bardzo, bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Wyjąć, pokroić na pół, a następnie wyjąć wnętrzności i rozerwać kilkoma widelcami.
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać olej, a gdy ciepły, dodać czosnek. Gotować przez kilka minut, aż miękkie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Włącz ogień do medium, i dodać bakłażan, anchois, i kapary na patelni. Mieszać do ogrzania. Następnie wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Gotować, aż płyn zgęstnieje do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Odcedzić, a następnie dodać go do patelni z sosem. Wymieszać, aż będzie pokryta, a następnie podawać. Doprawić czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn