Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem

Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem
Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bakłażana, oliwy z oliwek, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść bakłażana i niech gotować przez około 45 protokół, lub aż bardzo, bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Wyjąć, pokroić na pół, a następnie wyjąć wnętrzności i rozerwać kilkoma widelcami.
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać olej, a gdy ciepły, dodać czosnek. Gotować przez kilka minut, aż miękkie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Włącz ogień do medium, i dodać bakłażan, anchois, i kapary na patelni. Mieszać do ogrzania. Następnie wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Gotować, aż płyn zgęstnieje do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Odcedzić, a następnie dodać go do patelni z sosem. Wymieszać, aż będzie pokryta, a następnie podawać. Doprawić czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn