Dziś Kolacja: BLT z awokado i krewetkami
Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 365 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 84 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, sałatę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: kanapka z krabem i awokado, Kolacja: sałatka z buraków, awokado i koziego sera, oraz Kolacja: zupa kukurydziana z kremem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały garnek wody do wrzenia.
Dodaj krewetki, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż będą różowe, o 30 sekund do minuty.
Spuścić wodę, a następnie wrzucić krewetki do kąpieli lodowej.
Gotować plastry boczku na patelni ustawić na średnim ogniu, obracając często. Chcesz chrupiący bekon.
Po zakończeniu odcedzić na papierowych ręcznikach.
Tymczasem, toast kromki chleba.
Zbuduj kanapkę. Majonez posmarować po jednej stronie każdego plasterka tostów.
Sałatę ułożyć na jednej z kromek chleba.
Dodać plastry pomidora na wierzchu sałaty, a następnie doprawić szczyptą soli i pieprzu.
Dodaj plastry awokado następnie, następnie boczek, i wreszcie krewetki. Doprawić kolejną szczyptą soli i pieprzu. Na koniec dodać ostatni kawałek tostu, majonez od strony dołu.