Dzisiaj Kolacja: pieczarki Cremini z puree szczypiorkowym i makaronem
Kolacja dziś wieczorem: Grzyby Cremini z puree szczypiorkiem i makaronem może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 874 kalorii, 28g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz angel hair makaron, sól i pieprz, szczypiorek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: pędy grochu z krewetkami, boczkiem i szczypiorkiem, Kolacja: sałatka z brokułów z boczkiem, szczypiorkiem i pomidorem, oraz Dziś Kolacja: Quesadillas z grzybami.
Instrukcje
Podgrzać patelnię grillową lub grillować na duże ciepło. Grzyby wrzucić do dużej miski.
Wlać 2 łyżki oliwy z oliwek, i wrzucić do powlekania. Ustawić grzyby na patelni grillowej i gotować przez około 8 minut, obracając raz. Po zakończeniu i lekko schłodzone, pokroić na ćwiartki.
Resztę oliwy wlać do malaksera wraz ze szczypiorkiem oraz szczyptą soli i pieprzu. Proces do gładkiej.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na pudełku. Po zakończeniu, zapisać 1/2 szklanki wody makaronu i odsączyć makaron. W dużej misce wymieszaj makaron ze szczypiorkiem i pieczarkami.
Dodaj trochę wody z makaronu, jeśli jest zbyt suchy. W razie potrzeby doprawić solą i posypać startym pecorino Romano.