Dziki ryż z boczkiem i koprem włoskim
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Dziki ryż z boczkiem i koprem włoskim może być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, ząbki czosnku, złote rodzynki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Koprem Włoskim, Dziki ryż z papryką i koprem włoskim, oraz Dziki ryż z prażonym koprem włoskim i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziki ryż gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Tymczasem, gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 7 do 8 minut lub aż ostry; spuścić Na Ręczniki papierowe, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Posiekaj bekon.
Podsmażyć cebulę i koper włoski w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub aż zmiękną.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 8 minut lub do miękkości. Wymieszać z ryżem i boczkiem; gotować, często mieszając, 3 minuty.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z liśćmi kopru włoskiego i octem. Wymieszać orzechy włoskie tuż przed podaniem.