Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą

Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą
Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 348 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati, ryż, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pilaw ryżowy Basmati z morelami, Pilaw ryżowy Basmati z groszkiem, oraz Basmati ryż i groch Pilaf (groch Pulao) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodać dziki ryż i gotować, aż tylko miękkie, o 40 protokół; odcedzić. Odstawić i przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Wylać wszystko, ale około 3 łyżki kapieli.
5
Dodać pory i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory są po prostu zwiędły, o 5 protokół. Mieszać w ryżu basmati i gotować, aż lekko rumiane, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BasmatiRyż Basmati
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodać 1 1/3 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
7
Zdjąć z ognia i odstawić, przykryty, 5 minut.
8
Ryż basmati zalewamy widelcem, następnie mieszamy z przygotowanym dzikim ryżem i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ryż BasmatiRyż Basmati
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Zdjęcia Linda Pug
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn