Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 48g białka, oraz 57 g tłuszczu. Mieszanka fasoli Północnej, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Lasagna W Dni Powszednie, Easy Weekday Chicken Pot Pie, oraz Dzień Powszedni Triple Play: Mieszanka Kapusty.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz i osusz dobrze kurczaka i doprawić solą i pieprzem.
W dużym holenderskim piekarniku, na średnim ogniu, dodaj boczek i powoli Renderuj tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Wyjmij boczek na talerz, gdy jest chrupiący, pozostawiając tłuszcz na patelni. Podgrzać do średniej wysokości i dodać kurczaka, od strony skóry w dół. Brąz kurczaka po obu stronach, a następnie usunąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj cebulę, seler, marchew i czosnek i saute do miękkości, o 5 protokół. Rozpuścić patelnię białym winem i zmniejszyć o połowę. Wymieszaj fasolę, liść laurowy i tymianek. Udka z kurczaka i boczek Nestle do garnka.
Wyjąć z piekarnika, zdjąć pokrywkę i top cassoulet z pokrojonymi pomidorami i bułką tartą czosnkową. Powrót do piekarnika i piec, odkryte, 15 minut dłużej.
W małej patelni saute na małym ogniu, dodać olej i czosnek. Mieszaj, aż olej będzie pachnący, około 1 minuty. Wrzucić w bułce tartej i gotować, aż bułka Tartaczna zacząć się złoty, o 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i zdjąć z ognia.