Dzienniki Świąteczne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Boże Narodzenie dzienniki spróbować. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Yule Logs-Świąteczne, Klasowe Smakołyki, Kłody Orzechów Karmelowych, oraz Dzienniki Pizzy.
Instrukcje
Mąkę, drożdże i masło lub margarynę połączyć ręcznie, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z jajkiem, żółtkami, śmietaną, solą i wanilią.
Wymieszać i odstawić do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Ubij białka, aż powstaną sztywne szczyty.
Wymieszać orzechy włoskie, 1 1/3 szklanki cukru, cynamon i bułkę tartą. Wymieszać białka i pozostawić mieszaninę na 1 godzinę.
Ciasto podzielić na cztery części. Na powierzchni posypanej białym cukrem rozwałkuj 1/4 ciasta bardzo cienko (powinno być prawie w stanie przejrzeć ciasto) na prostokątny lub Kwadratowy kształt.
1/4 nadzienia rozłożyć na rozwałkowane ciasto.
Pokrój ciasto na 2 kwadraty 1/2 x 2 1/2 cala.
Zwijaj każdy kwadrat jak galaretkę i umieść na blasze do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem. Trzymaj ciasto, z którym nie pracujesz, w lodówce.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut. Miej oko na te ciasteczka, ponieważ mają tendencję do spalania łatwo ze względu na cukier, który jest na cieście.