Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas

Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas
Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 809 kalorii, 34g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka nasion sezamu, Monterey jack, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Dzisiejsza Kolacja: Kimchi jjigae Zen, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.

Instrukcje

1
Dodaj masło do dużej patelni na średnim ogniu. Po stopieniu i kimchi. Gotować fo około 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż krawędzie kimchi zaczną się trochę złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KimchiKimchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przełożyć do miski i ostudzić na kilka minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podziel kimchi, ser, nasiona sezamu i liście perilla (opcjonalnie) między dwie tortille. Złóż każdą tortillę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście ShisoLiście Shiso
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
KimchiKimchi
4
Wlać olej do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj zarówno złożone tortilla na patelni, przykryć, i gotować przez około 2 protokół na stronie, lub aż będą złote rumiane i ser stopił.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokroić w porcje i podawać.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn