Dyniowe Orzo
Dynia Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, imbir, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowy Dyniowy Orzo, Dyniowe Orzo z szałwią, oraz Duszone żeberka z dynią Orzo.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz bulion z kurczaka, dynię, masło, miód, ocet balsamiczny, imbir, sól i pieprz. Zagotować na średnim ogniu, następnie dodać orzo. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dusić, często mieszając, aż orzo będzie miękkie, o 15 protokół.