Dyniowe Ciasteczka Czekoladowe I
Pumpkin Chocolate Chip Cookies I is a bezmleczne przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 594 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka skracania, soda oczyszczona, ekstrakt z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, Ciasteczka Z Dyni Z Kawałkami Czekolady, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku, następnie wymieszać z dynią i wanilią.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, gałkę muszkatołową i cynamon; stopniowo mieszać do śmietany mieszaniny. Wymieszać z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady. Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do jasnobrązowego. Fajne na stelażach z drutu.