Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Parmesan Roasted Acorn Squash. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 83 centy za porcję . Jedna porcja zawiera 181 kalorii , 4 g białka i 9 g tłuszczu . 105 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz oliwę z oliwek, tymianek, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje świetną ocenę Spoonacular wynoszącą 90% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Farrotto With Roasted Acorn Squash , Roasted Acorn Squash Stuffed with spicy Biryani (Veg/vegan) i Acorn Squash Biscuits with Sage & Gruyere .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Wymieszaj w misce plasterki cukinii, parmezan, tymianek, oliwę z oliwek, sól i pieprz, aż dynia będzie równomiernie pokryta; przełóż ją do formy do rolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pieprz Arbolowy
Nóż Do Obierania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do uzyskania złotego koloru i miękkości, przez 25–30 minut.