Dynia maślana, karmelizowana cebula i lasagne ze szpinakiem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dyni, karmelizowana cebula, i szpinak Lasagnan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1176 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, gałązkę tymianku, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Dynia maślana, karmelizowana cebula i lasagne ze szpinakiem, Prosta karmelizowana piżma i jarmuż Florencka Lazania, oraz Tarta z dyni z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć squash, 1 łyżka oleju, szałwia, czosnek, 1/2 łyżeczka soli, i czarny pieprz w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż mieszankę do squasha na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 30 minut lub do miękkości squasha. Lekko ostudzić; czosnek obrać.
W misce umieścić squasha i czosnek; częściowo rozgnieść widelcem.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; kontynuować gotowanie przez 20 minut lub aż złoty kolor, często mieszając.
Dodaj 2 łyżki wody i szpinaku do holenderskiego piekarnika; zwiększyć ciepło do wysokiej. Przykryć i gotować 2 protokół lub aż szpinak zwiędnie.
Odcedzić w durszlaku; ostudzić. Wycisnąć nadmiar płynu ze szpinaku.
Podgrzać 4 1/2 szklanki mleka, liść laurowy i tymianek w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Odstawić na 10 minut. Odrzuć liść laurowy i tymianek. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki mleka i mąki w małej misce.
Dodaj do patelni, mieszając trzepaczką do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli, 1 1/4 szklanki sera, czerwonej papryki i gałki muszkatołowej.
Rozprowadź 1/2 szklanki mieszanki mleka na dnie szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Ułóż 3 makarony na mieszaninie mleka; top z połową mieszanki squasha, połową mieszanki szpinaku i 3/4 szklanki mieszanki mleka. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.
Pozostałą mieszaninę mleka rozłożyć na makaron.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut i wyjąć z piekarnika.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Broil 2 minuty lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.