Dynia kozi ser Fettuccine Alfredo z chrupiącą smażoną szałwią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dyniowego koziego sera Fettuccine Alfredo z chrupiącą smażoną szałwią. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 10241 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Pumpkin pie spice, parmigiano reggiano, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Fondue z kozim serem ze smażoną szałwią, Pieczona piżmowa Lasanga z kozim serem, boczkiem i smażoną szałwią, oraz Fettuccine z kiełbasą, szałwią i chrupiącym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować do pachnącego, około minuty.
Dodaj śmietanę, puree z dyni, kozi ser, parmezan, szałwię i przyprawę do ciasta z dyni i gotuj na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, niech zmieni kolor na jasnobrązowy, dodać szałwii i smażyć na chrupiące.
Podawać na gorąco na makaronie przyozdobionym parmezanem i chrupiącą smażoną szałwią.