Dynia Cukrowa, Feta I Kolendra Quesadillas
Cukier Dynia, Feta i kolendra Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Przepis ten zachwycił 71 osób. Udaj się do sklepu i odbierz limonki, ser feta, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tydzień Wegetariański: Dynia, Fetan I Kolendra Quesadilla, Cilantro Succotash Quesadillas, oraz Pita Quesadillas z kolendrą Hummus.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.