Dynia Carbonara Z Paccheri Z ' Pasta Modern

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Dynia Carbonara z Paccheri z ' Makaron nowoczesne spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pecorino, żółtka jaj, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najprostszy makaron świata (Frascarelli) z "Pasta Modern, Nowoczesna Kawiarnia-Nowoczesne Ciasta Rybne, oraz Spaghetti Cytrynowo-Awokado Z Krewetkami Z " Pasta Modern dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni sauté na średnim ogniu, rozgrzać 2 łyżki oleju i gotować cebulę, aż będą bardzo miękkie, o 8 protokół. Podnieść ogień do wysokiej i kontynuować gotowanie, aż cebula są złote i karmelizowane, o 4 Więcej minut.
Cebulę wyjąć z patelni i odstawić.
Na tej samej patelni, dodać kolejne 1 lub 2 łyżki i smażyć squasha do miękkości i złoty na brzegach, o 8 protokół. Włożyć cebulę na patelnię, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
W dużej misce, ubić żółtka z pieprzem i 2 czubate łyżki startego sera.
Makaron zagotować w osolonej wodzie do al dente.
Odcedzić i wrzucić do masy jajecznej, mieszając aż do uzyskania kremowej masy, następnie mieszać w gorącej mieszance cebula-squash.
Podawać z tartym lub ogolonym serem.