Dynia Agnolotti
Dynia Agnolotti może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka parmezanu, purée z dyni, kwadratowe opakowania wonton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Dynia Agnolotti, Agnolotti Bolognese, oraz Portulaka Agnolotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree z dyni, parmezan, cukier i skórka z cytryny w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem. Ułóż owijki wonton na powierzchni roboczej.
Krawędzie szczoteczki z lekko ubitym jajkiem.
Umieścić 1 łyżeczkę nadzienia na dolnej połowie; złożyć górną połowę, delikatnie naciskając krawędzie, aby uszczelnić. Gotować ravioli w osolonej wodzie, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Na patelni smażyć masło z crème fraîche.
Dodać ravioli i 2 łyżki makaronu gotowania cieczy; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wierzch z tartym parmezanem i pestkami dyni (pepitas).