Dyni i Radicchio Pappardelle
Dyni i Radicchio Pappardelle może być tylko głównym daniem szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, orzeszki piniowe, grubo ricotta salata i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio), Pappardelle z dyni, rumianym masłem i Chard, oraz Świeże Pappardelle z dyni i sosem śmietanowym tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, a następnie nadal gotować, aż będzie złoty kolor, o 2 protokół.
Dodać olej, następnie orzechy i gotować, mieszając, aż orzechy będą złote, 1 do 2 minut.
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz.
Dodaj squash do patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i po prostu przetargu, 6 do 8 protokół.
Dodać radicchio i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i gotować, mieszając, aż zwiędną i po prostu miękkie, o 3 protokół.
W międzyczasie gotować pappardelle w garnku z makaronem wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Dodać makaron do mieszaniny radicchio z 1/2 szklanki wody do gotowania i wrzucić na małym ogniu, aż do ogrzania przez, 1 do 2 protokół.
Dodaj więcej wody do gotowania, aby w razie potrzeby zwilżyć.
Podawać posypane orzechami i serem.