Dwa razy Smażona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $6.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, paprykę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Smażona W Całości, Smażona Ryba Bez Oleju, oraz Ryba Smażona Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać razem sos hoisin, sos pomidorowy, sherry, pieprz, sos sojowy, cukier i sól. Odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
8 (U-12) Krewetek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Filety z dorsza natrzeć 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Rozgrzać dużą patelnię i dodać pozostałe 2 łyżki oleju. Smażyć rybę przez 2 minuty z obu stron, osuszyć na papierowych ręcznikach i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyrzucić olej z patelni i dodać 1 łyżkę smalcu. Roztopić na średnim ogniu i dodać mieszankę sosu sojowego, dobrze mieszając. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie i wlać do patelni, stale mieszając. Gotować do zgęstnienia.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.