Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Dzieci Kochają
Dwa razy pieczone ziemniaki, które dzieci kochają, wymagają mniej więcej 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 507 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz Betty bac - boczek smak bits, pieczenia ziemniaków, zielonej cebuli, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Dzieci Kochają, Dzieci Uwielbiają Ten Klopsik, oraz Dzieci Kochają Tuńczyka Mac dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. delikatnie szoruj ziemniaki, ale nie obieraj. Przebić ziemniaki kilka razy widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia ziemniaków.
Lekko posmarować oliwą z oliwek i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Pieczemy na blasze do pieczenia przez 1 godzinę lub aż ziemniaki będą miękkie, gdy Przekłute w środku widelcem.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
W międzyczasie umieść kalafior w bezpiecznej misce mikrofalowej i kuchence mikrofalowej, 5 do 8 minut lub do miękkości.
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na pół; wyjąć ziemniaki pozostawiając cienką skorupę.
Umieścić wewnątrz z 2 ziemniaków w misce robota kuchennego lub blendera.
Umieść pozostałe 2 wkładki ziemniaczane na bok do innego użytku (jutro Kolacja!)
Wymieszać z rozpuszczonym masłem kalafiorowym, mlekiem, kwaśną śmietaną i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Zmiksować na gładką masę.
Wymieszać w 1/2 szklanki rozdrobnionego sera i czarnego pieprzu do smaku. Łyżka napełniania z powrotem do skórek ziemniaków i posypać pozostałą 1/2 szklanki rozdrobnionego sera.
Umieścić wypełnione ziemniaki w natłuszczonej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec dodatkowe 20 minut lub aż ser topi się i nadzienie jest gorące.
Posypać zieloną cebulę i kawałki boczku na wierzchu i podawać.