Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Dijon
Dwa razy pieczone ziemniaki Dijon to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieczenia ziemniaków, szary musztarda poupon dijon, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ziemniaki Dijon Au Gratin, Ziemniaki Zapiekane W Dijon, oraz Puree Z Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pieczemy ziemniaki 1 godzinę 15 minut lub do miękkości.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Miarka się wewnątrz każdej połowy ziemniaka, pozostawiając cienką skorupę.
Umieścić mięso ziemniaczane w średniej misce; zacieru z mikserem elektrycznym lub ręcznie masher aż gładka. Odstawić.
Gotować i mieszać cebulę w margarynie na małej patelni do miękkości; wymieszać z musztardą.
Dodać do ziemniaków wraz z 1/2 szklanki sera i pieprzu. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Rurka lub łyżka mieszanki ziemniaków do skorupy ziemniaków; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec dodatkowe 20 minut lub do momentu, gdy nadzienie ziemniaczane zostanie podgrzane i ser się roztopi.