Duszony Koper Włoski: Fenecchiedde

Duszony Koper Włoski: Fenecchiedde
Duszony koper włoski: Fenecchiedde trwa 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 233 kalorii, 7G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga bardzo cebulek kopru włoskiego, czosnku, soli i pieprzu oraz sardeli wypełnionej solą. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Koper włoski duszony (petits Fenouils Braisés), Pieczony Koper Włoski I Mała Marchewka, oraz Karczochy Dla Dzieci I Chrupiący Koper Włoski.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek wody i wrzuć Cebulki kopru włoskiego lub ćwiartki. Wróć do wrzenia i gotuj 10 minut, aż Koper będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedź i odstaw na bok.
3
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić cały koper włoski, rozgrzej olej na średnim ogniu i dodaj czosnek, anchois i płatki pieprzu. Gotuj delikatnie, aż czosnek zmięknie, a sardele zaczną się rozpuszczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj koper włoski i kontynuuj gotowanie, mieszając, aby posmarować Koper olejem. Dopraw solą i pieprzem i gotuj przez dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn