Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole

Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole
Duszone żeberka w Pasilla Chile Pozole wymagają mniej więcej 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, sól i pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chile-Duszone Żeberka, Chile-Duszone Żeberka, oraz Cytrusowo-Chile-duszone żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić z kolendrą, kminkiem, czosnkiem w proszku i mieloną musztardą w płytkim naczyniu i dobrze wymieszać drewnianą łyżką. Obficie posypać krótkie żeberka solą i pieprzem, a następnie pogłębiać obie strony w przyprawionej mące jeden po drugim, upewniając się, aby otrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2
W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oleju. Gdy olej pali, dodać krótkie żeberka w partiach. Brązowe żeberka, aż zacznie tworzyć się złota skórka, około 5 minut z każdej strony. Raz brązowy, rezerwy i kontynuować, aż wszystkie żebra są brązowe, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Odstaw żebra na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Podczas gdy krótkie żebra są brązowieje, podgrzać patelnię żeliwną na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać chiles pasilla i tosty, aż zaczną palić, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń chiles i zanurzyć w gorącej wodzie. Pozostawić na strome, aż staną się miękkie i giętkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Wyjąć z wody i puree w blenderze z 1/4 szklanki moczącej wody. Odstawić puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Dodaj marchew, czosnek, cebula i seler do holenderskiego piekarnika. Gotować, aż warzywa karmelizować, o 15 protokół. Podgrzać garnek czerwonym winem, a następnie dodać pomidory, bulion wołowy, hominy i reserved pasilla chile puree. Doprowadzić całą mieszaninę na wolnym ogniu. Zacznij dodawać wszystkie rumiane żeberka z powrotem na patelnię. Przykryć i gotować, aż krótkie żeberka ledwo zaczynają spadać z kości, o 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczka Wieprzowa Przekrojona Na PółPolędwiczka Wieprzowa Przekrojona Na Pół
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
HominyHominy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Doprawić solą, pieprzem, kolendrą i pietruszką; udekorować limonką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn